Hae tästä blogista

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Paperihommia, kutsujen synty

Askartelu kun on verissä , arvata saattaa että kotoa löytyy vaikka ja mitä pienen pientä kivaa askarteluun liittyvää ja kävikin niin että laatikkojen kätköistä löytyi miltei kaikki tarvittava myös meidän kutsuja ajatellen sekä niistä riitti runsaasti myös muuhunkin paperihommaan häitä ajatellen.

Pyörittelin eri totetustapoja ja mieleeni tuli muutaman vuoden takainen Karibian matkamme ja siellä me taiteltiin seteleitä tipeiksi henkilökunnalle, aloin taittelemaan paperista saman tyylisiä juttuja ja kas vain, kutsun idea syntyi.
Ja kun harvemmin kukaan vieraista esittelee muille kutsuvieraille korttiaan niin päätettiin että tehdään meidän kaikista kutsuista sitten erinlaiset. Me kun ollaan vähän tälläinen erikoinen pari niin se jotenkin vaan tuntui oikeelta ratkaisulta.
Lopusta kutsujen paperisilpuista syntyi paikkakortit ja vieraiden kiitoslahjojen kääreet.
Kiitoslahjana meillä on Rakkausmaustetta eli toisinsanoen pieni pakkaus meidän lempimausteita.
Meillä ne on ehdottomasti valkosipuli,chili ja mustapippuri.
Paperia jäi vielä Kiitoskortteihinkin jotka jatkaa samaa teemaa, kaikki erinlaisia. Itseasiassa nämä paperinpalat on leikattu aikuisten värityskirjasta joka löytyi varastosta.

Kotoa löytyi myös vanhoja viski-purkkeja joita olin jo viemässä roskiin ,kun päätin antaa niille uuden elämän meidän menu- ja ohjemastandinä. Liimasin niihin meidän Tallinnan asunnon remontista jäänyttä mustaa Dc-fixiä niiden ympärille ja siihen liimattiin sitten teellä värjätyt menu-ohjema ja drinkkilista.

Postimerkeiksi päätyi Kerro kerro kuvastin merkki, kun itseään peilistä katselee hassut mummelit ja meillä kotona minä menen nimellä :Mummeli Vieraslahja:Rakkausmauste

Paikkakortit

Kiitoskortit

Mummeli- postimerkit

Menu -ohjema- drinkkilista

2 kommenttia: