Hae tästä blogista

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Valokuvista muistoja

Miulle on tärkeetä saada päivästä muistoja.
Valokuvaajan valinta oli itselleni tärkeä osa tätä hääsuunnittelua ja uskon että valintamne on napakymppi jo näin etukäteen.Luotan kuvaajaan ja uskon että hän osaa kertoa jos en näytä edustavalle kaksoileukoineni taikka tyrmätä hullut kuvausideamne ja opastaa uusiin parempiin.

Minua on aina kiehtonut vanhat mustavalkoiset kuvat ja niiden tunnelma, Haluaisin osaan kuvista sellaisen tunnelman kuin vanhoista kuvista huokuu.

Halutaan hyödyntää sotamuseon maita jos vain suinkin mahdollista sekä läheistä puistoa sekä puistotietä. Sisälläkin olisi ihanat vanhat rautaiset kierreportaat jotka olisi ihana saada johonkin kuvaan,kuten takka ja sen edustalla olevat antiikkituolit.
Juhlapaikalta löytyy myös lampi joten sekin olisi kiva saada jollain tapaa kuviin. Läheltä löytyy myös iänikuisia muureja ja rakennuksia. Joten paljon valinnan varaa missä kuvata. Sateella sitten vaikka saappaat jalassa.
Tärkeässä roolissa on myös ruoka, esillepano sekä pienet yksityskohdat ja yleisilme sekä juhlapaikka kokonaisuudessaan. Unohtamatta vieraita, Ryhmäkuva heistä ja viritetään vakavien ilmeiden photobooth juhlapaikalle,että kaikilla vierailla on mahdollista käydä jäykistelemässä kameran edessä.

Kuvakaappasin Pinterestistä tähän inspiraatiokuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti