Hae tästä blogista

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Rastihommia ja kukkakeppejäPitkään on pitänyt ostaa valokuvakehyksiä meidän printeille ja eilen sen sain sitten vapaapäivänä aikaiseksi että kävelin Ikeaan niitä ostamaan.
Samalla mukaan tarttui metallisia-kukkaruukkuja jotka kotiin pääsyäni harjasin teräsharjalla rikkoen niiden pinnan ja upotin ne vahvaan suolaveteen missä etikkaa ja hieman kloriittia ja vein ne ulos liemineen päivineen uimaan . Neljä kuukautta aikaa katsella tapahtuuko niille mitään vai ei, jos eivät ruostu, niin sitten pöydissä on ruostumattomia kippoja yrteille. Heittelin astiaan myös 5 sentin kolikoita, jos vaikka saataisiin merirosvorahaa niistä...

Ikeasta koukkasin vielä Vahinkotavarakeskuksen kautta ja siellä oli tarjouskorissa eurolla mansikka-kukkakeppejä, joista kotona liottelin ja raaputtelin mansikka-tarrat pois ja hieman maalia, että sain niistä kuluneen ja vanhan näköiset. Maalasin valkoisella kynsilakalla numerot ja vahvistin mustalla tussilla jonka jälkeen vielä harjasin numerot teräsharjalla kuluneen näköisiksi. Ja vielä pitää keppejä lyhentää, kunhan jostain saan rautasahan.

Ja pitihän nuo paperihommatkin eilen tehdä loppuun , eli kehystellä ja teippailla viimeisetkin paperit paikalleen.

Nyt jännitellään tässä kun kutsut on varmaan tavoittaneet jo toivon mukaan osan vierasta, että tuleeko meille yhtään vieraita vai juhlitaanko hyvin pienellä porukalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti